אירועים בשנת תשע"ח (2017-2018)

blue boutton כנס האגודה הישראלית לגרונטולוגיה 2018חוקרי מכון הרצג לחקר הזיקנה באוניברסיטת תל-אביב הציגו את הרצאותיהם במושב בנושא: הזדקנות במצבי חיים עוינים וייחודיים: כיצד היא אדפטיבית? המושב נערך במסגרת הכנס הדו שנתי של האגודה הישראלית לגרונטולוגיה: תובנות הזיקנה – זיקנה פעילה בעידן של שפע כלכלי ופער חברתי (12-13 בפברואר, 2018. מרכז הירידים-גני התערוכה, תל-אביב). כיושבי ראש המושב שימשו פרופ' דב שמוטקין ופרופ' יסכה כהן-מנספילד (מכון הרצג). להמשך קריאה לחץ כאן.

blue boutton כנס הבינלאומי "זיקנה בריאה"ב-11 לינואר, 2018, נערך הכנס הבינלאומי "זיקנה בריאה" (Healthy Aging) באוניברסיטת תל-אביב. הכנס אורגן ע"י ד"ר מירה מרכוס-קליש, מנהלת קשרי מחקר בינלאומיים באוניברסיטה, בצמוד לכינוס המדעי של מכון המחקר ים המלח לחקר חיים בתנאי קיצון. להמשך קריאה לחץ כאן.

אירועים בשנת תשע"ו (2015-2016)

blue boutton  יום עיון רב-תחומי בנושא העברה בין-דורית של השואה: היבטים פסיכולוגיים, ביולוגיים וטיפוליים. התקיים ב-2 למאי, 2016 באוניברסיטת בר אילן. הכנס אורגן ע"י ד"ר עמית שרירא מהחוג המשולב למדעי החברה באוניברסיטת בר אילן. הרצאות ניתנו ע"י (בסדר אלפביתי): ד"ר אינה גייזלר-סולומון, פרופ' גדי זרח, פרופ' גל ידיד, ד"ר סוניה לצטר-פאו, ד"ר יובל פלגי, ד"ר נתן קלרמן, פרופ' משה שיף, ד"ר עמית שרירא ופרופ' מירי שרף פרופ' דב שמוטקין, ראש מכון הרצג, הנחה את המושב שעסק בנושא היבטים פסיכולוגיים של העברה. להמשך קריאה ולצפייה בקטעי וידאו לחץ כאן.